Over ons

Nato CNC

Als werknemer met ruim 25 jaar ervaring in het verspanen ben ik in 2018 gestart met mijn eigen onderneming. Zoals elk andere in deze specialistische beroep ben ik begonnen achter een conventioneel bank en door de jaren heen de hoognodige werkervaring opgedaan van onderdelen in de offshore, mechanische industrie en hoge mate van productieonderdelen tot een volwaardige gepassioneerde allrounder.

 

Mijn ervaring reikt dan ook van ontwerp tot aan het uiteindelijk maken van de onderdelen die nodig zijn voor u. CAD om het in perspectief te zien, het uitwerken in een werktekening, eventueel complexe vormen omzetten met het CAM-systeem om dan uiteindelijk te gaan bewerken op de CNC-machines.

 

Als flexibele allrounder kan ik adequaat op uw wensen anticiperen, meedenken en produceren. Dat betekent ook dat vanaf het ontwerp tot aan productie u van dienst kunnen zijn in advies en productie.

 

Ons machinepark bestaat uit een freesbank en een draaibank. De freesbank heeft een bed breedte van 900x480mm en de draaibank heeft een maximaal draaicapaciteit van Ø 300mm.

Onze Machines

Draaibank Okuma LB15 – draaicapaciteit van Ø300mm. 250mm tussen het center.

 

Bewerkingscentrum CU854 XYZ-as (Fanuc) – bed breedte van 900x480mm.

 

Bandzaagmachine – maximaal Ø225mm.

 

Taparm Vertex – M3 tot M12

CNC0%
CAM0%
CAD0%