Ons Werk

Ideeën

Het uitwerken van ideeën tot realiteit zijn we in staat om oplossingen te vinden. Met ervaring in de machinebouw en de werkvloer kunnen wij de mogelijkheid bieden dat stilstand en slimme innovatie goed samen past in het ontwerp. En dat hoeft bij ons niet alleen te zijn in de machinebouw! Ons eigen ideeën gaan verder tot zelfs aan de simpele ontwerp van een deurknop bij uw thuis.

Designs

Wij kunnen voor u een 3D ontwerp maken met een bijhorende werktekening. CAD om het in perspectief te zien, het uitwerken in een werktekening, eventueel complexe vormen omzetten met het CAM systeem om dan uiteindelijk te gaan bewerken op onze CNC machines. Meedenken aan een Design en de nazorg hoort bij ons taak. Klanttevredenheid ligt bij ons hoog in de vaandel!

Productie

Omdat wij als geen ander weten dat kwaliteit en afgesproken levertijd van belang is voor een goede relatie, willen we dat graag zo houden! Van alle soorten materialen hebben we de “know-how” in huis, van enkel stuks tot aan klein serie werk kunnen we leveren volgens afspraak. Met onze maximaal draaicapaciteit van rond 180mm en freescapaciteit van L700 x B400mm kunnen we u van ruime dienst zijn.

Wij werken met

autodesk fusion 360
autodesk inventor professional