Ons Werk

Ontwerp

Wij werken met het modernste CAD en CAM systeem. Hiermee kunnen wij een 3D ontwerp en de bijhorende werktekening voor u maken voor de hedendaagse techniek. Heeft u al een onderdeel, maar u wilt een NC programma, met ons systeem hebben wij vanuit een stepfile een NC programma in no time voor u gemaakt met alle denkbare NC interface die u nodig hebt. Ook als u uw producten wilt laten produceren op een CNC draai en/of freesbank hebben wij daar mogelijkheden voor, van klein tot serie matig werk. Ons kennis van verspaningstechnologie rijkt van kunststof tot aan de exotische materialen zoals Hastelloy® en Monel®.

Design

Wij kunnen voor u een 3D ontwerp maken met een bijhorende werktekening. CAD om het in perspectief te zien, het uitwerken in een werktekening, eventueel complexe vormen omzetten met het CAM systeem om dan uiteindelijk te gaan bewerken op onze CNC machines. Meedenken aan een Design en de nazorg hoort bij ons taak. Klanttevredenheid ligt bij ons hoog in de vaandel!

Productie

Dit staat bij ons bovenaan! Omdat wij als geen ander weten dat Kwaliteit en afgesproken levertijd van belang is voor een goede relatie, en dat willen wij graag zo houden! Van alle soorten materialen hebben wij de “Know-how” en “verspaningstechnologie” in huis, van enkel stuks tot aan serie werk zijn wij uw trouwe partner die Stipt levert zoals afgesproken. Met onze maximaal draaicapaciteit van rond 300mm en freescapaciteit van L900 x B480MM kunnen wij u van ruime dienst zijn.

Chat openen